Az oxidáció az egyik fő ok, amely az emberi test öregedéséért felelős. Az oxidáció lassításával és a sejtek megfelelő anyagcseréjét elősegítve az öregedéssel járó kellemetlen tünetek csökkenthetőek.

A CIM 3.0 elősegíti a nyirok-drénázs megfelelő működését és összeköti a hámréteget az izmokkal műtéti beavatkozások nélkül. Az eredmény már rövid időn belül tapasztalható. Tegyen egy próbát!

A hialuronsav hatékony bejuttatása, az arc kontúrjának alakítása és az alakformálás is a Capenergy hipertermiás tekárterápia erősségeinek sorába tartozik.

Elektromos áram, mint analgetikum alkalmazása az orvosi tudományban és a gyógyászatban nem újkeletű technológia. A Capenergy készülékek továbbfejlesztett terápiáival hatékony a fájdalomcsillapítás.

A Capenergy® készülékekkel végezhető tekárterápia elengedhetetlen eszköze a sportgyógyászatnak. Erre kiváló példa már Olaszország, a nemzet, amely számos sportágban az élvonalban képviselteti magát, sportolói körében pedig széleskörűen elterjedt a Capenergy® Tekárápiás kezelés.

Minden műtéti beavatkozás két közös, alapvető következménye van: fájdalom és gyulladás. Ez az innovatív technológia elősegíti a könnyebb, gyorsabb és elviselhetőbb felépülést.

Társadalmunkban , ahol minden harmadik ember háti fájdalmaktól szenved, egy hatásos terápiás eszköz megléte szinte már egy alap és szükséges dolog. A tekárterápiás kezeléseink hatékonyan bizonyítanak fizioterápiás felhasználás során is.

Az egészségünk és állóképességünk megőrzéséért végzett kezelés a legjobb terápiás lehetőség. Ezért a Capenergy Tekárterápia rendszeres használata megelőzési célokra történő használata az egyik legjobb lépés.

Az ízületek degeneratív megbetegedései, mint az osteoarthritis vagy a reumatikus fájdalmak is az időskor jellemzői, amelyek pozitívan reagálnak a Capenergy terápiára. A kezelések hatására panaszok rövid időn belül csökkennek illetve meg is szűnhetnek.

Az emberi keringési rendszer ábrázolása - capenergy.hu

A keringési rendszer rendellenességei, legyenek azok vénás vagy nyirok rendszerből eredőek, olyan krónikus betegségek, amelyek hatékonyan kezelhetőek a Capenergy kezelésekkel.

A Capenergy C500-as berendezés belső és külső kezelést is lehetővé tesz. Használata speciális, anatómiailag illeszkedő kialakításának köszönhetően könnyű és nem kellemetlen. 

Alkategóriák